Osilnica – šola v naravi
7. novembra 2022

PRIHOD

Drugošolci so srečno prispeli v plavalno šolo v Osilnici.

OSILNICA – 1.DAN

Danes smo imeli testiranje plavanja. Na pohodu smo spoznavali deželo Petra Klepca, se igrali po sobah in zelo dobro jedli. 

OSILNICA – 2.DAN

Danes smo zelooo veliko plavali. Ogledali smo si tudi film o medvedih. 

Popoldne smo plezali in se učili lokostrelstva. Dan smo zaključili ob tabornem ognju

OSILNICA – 3.DAN

Tudi danes smo veliko plavali in se zabavali v bazenu. Ogledali smo si pravljico o Petru Klepcu. Nato smo pravljico ilustrirali. Obiskali smo trgovino. S Simonom smo lovili ribe in delali hiške ob Kolpi. Zvečer pa žur v diskoteki.

 

OSILNICA – 4.DAN

Dopoldne in popoldne smo plavali. Otroci so osvajali tehniko plavanja. Pa tudi zabavali so se ob igri Poišči zaklad v bazenu. Kljub dežju smo se odpravili na pohod, po sledeh medveda. Videli smo jelene. Ogledali smo si tudi film o Petru Klepcu, ki je bil posnet v Osilnici. Tudi danes so otroci likovno poustvarjali. Za večerjo so jedli pico. Luka je praznoval rojstni dan. Zvečer smo imeli družabni večer. Vsi, ki so želeli, so se predstavili s petjem, plesom, recitacijami.

 

OSILNICA – 5.DAN

Zadnji dan v Osilnici. Zjutraj smo urejali prtljago in se še malo poigrali. Uspešno smo opravili preizkus plavanja. Pojedli smo dobro kosilo in se veseli ter zeloooo utrujeni odpeljali domov.

 

Dostopnost