Obvestila za starše

Obvestilo, 16. 1. 2022

Spoštovani starši!

Od danes dalje vas bomo obveščali o stiku vašega otroka z okuženo osebo in vas pozivali, da pridete po otroka  IZKLJUČNO po e-pošti preko eAsistenta. Svetujemo vam, da si kreirate preusmeritev pošte iz eAsistenta na mail, ki ga najpogosteje spremljate.

Prosimo vas, da večkrat na dan pregledujete e- pošto, saj vas zaradi velike kadrovske stiske in pošiljanja velikega števila oddelkov  v karanteno, po sms in telefonu ne bomo več obveščali.

V primeru, da se izkaže, da je vaš otrok na PCR testu pozitiven, to informacijo   preko e-pošte eAsistenta posredujte RAZREDNIKU.

Za odjavo prehrane otrok, ki so v karanteni, poskrbi šola. Če pa je vaš otrok v karanteni zaradi domače okužbe, poskrbite za odjavo prehrane sami preko spletnega obrazca v zavihku PREHRANA na spletni strani šole.

Prosimo, ne obremenjujte preveč tajništva in razrednikov s telefonskimi klici in maili. Informacijo, kateri oddelki so napoteni v karanteno, lahko izveste tudi preko spletne strani šole pod zavihkom POUK na daljavo, rubrika Izobraževanje na daljavo – oddelki.

Ob prvih znakih okužbe ali slabem počutju naj se otrok že doma preventivno samotestira.

Apelirajte na otroke, da se vedejo odgovorno tudi na šolskih prevozih. Če je možno, v naslednjih 14 dneh poskrbite za prevoz otroka v šolo sami.

Možno je, da bodo v tem tednu zaradi kadrovske stiske določene ure odpadle /izbirni predmeti, mešane skupine/. Tudi o tem boste obveščeni preko e-pošte in spletne strani šole,  zato še enkrat prosim, da pogosto spremljate e- pošto in spletno stran šole. Trudili se bomo, da boste obveščeni v najkrajšem možnem času.

V primeru, da bo V-I proces zaradi pomanjkanja kadrov neizvedljiv, bom primorana odrediti izobraževanje na daljavo za celo šolo.  O tem boste obveščeni preko spletne strani šole.

Hvala za razumevanje, sodelovanje ter strpnost.

Ostanite zdravi in pazite nase.

Anja Lovšin, v. d. ravnateljice

Dostopnost