Pevski zbor – tabor

Šolsko leto 2015/2016

25. in 26. septembra 2015 je naša šola za mladinski pevski zbor izvedla dvodnevni pevski tabor na Bloškem jezeru. V petek po pouku smo se odpravili na pot in učenci so bili prijetno presenečeni nad idilično lokacijo, ki smo jo za tabor izbrali v letošnjem letu. Najprej so se namestili po sobah, nato smo začeli z vajami. Vreme je bilo sicer deževno, vendar to ni pokvarilo delovnega vzdušja in veselja ob pričakovanju palačink. Zaradi deževnega vremena smo pečenje hrenovk ob ognju prestavili na sobotni dan.

Noč je za nekatere potekala mirno, za nekatere malo manj, vendar smo bili v soboto zjutraj vsi pripravljeni na nov delovni dan. Po zajtrku so sledile vaje, sprehod okoli jezera za ogrevanje in spet vaje. Med pevskimi pavzami smo pripravili sadna nabodala za starše, mimogrede zapeli nekaj pesmi upokojencem, ki so si prišli ogledat idilično lokacijo in bili prijetno presenečeni nad prijaznostjo naših učencev.
Za malico smo na ognju spekli hrenovke in kar spontano se je pričelo likovno ustvarjanje. Učenci so z ogljem risali na les in pripravili pravo malo likovno razstavo.

Staršem, ki so prišli po otroke, smo pripravili mini koncert, postregli pa smo jim s sadjem in pečenim kostanjem. Vita Mekinda in Dragica Dobravec sta s svojo energijo, delovno vnemo, prijaznostjo in doslednostjo ustvarjali prijetno vzdušje. Kot ravnateljica sem zadovoljna, da sem bila del tega tabora in z veseljem sem otrokom pekla palačinke.

Šolsko leto 2014/2015

V petek, 21. in soboto, 22. novembra 2014, smo se pevci in pevke mladinskega pevskega zbora družili na pevskem taboru v Zapotoku. Poleg obilice intenzivnega petja, smo se sproščali ob športnih aktivnostih v naravi, učenci pa so pripravili tudi prijeten zabavni večer ob glasbi in igrah.

Bilo je lepo, da bi bilo še večkrat tako!

(Visited 3 times, 1 visits today)
Dostopnost